30 oktober 2008

Skikjører med kneskade?

Akershus fylkeskommune hadde i et anfall av påtrengende inkompetanse klart å legge en eksamen på den fredagen etter himmelspretten. Litt uheldig, ettersom den fredagen som alltid er markert som fridag i skoleruta. Vår kloke rektor Siri foreslo da for fylkeskommunen at det kunne vel bare stå sånn, for de 190 skoledagene er jo minstetall, og da ville vi for en gangs skyld ikke ha problemer med å finne alternative rom til de elevene som blir skvisa ut av eksamensavviklinga. Genialt!

Men neida, et eller annet sted i det fylkeskommunale byråkratiet sitter det et menneske som i stedet bestemte at den dagen, den skulle bli vanlig skoledag, den, og i stedet skulle elevene få fri 5. januar. Noe så ondskapsfullt: ødelegge en langhelg midt i topptursesongen!? Uhørt! Fire dager fri i slutten av mai, det åpner jo muligheten for å besøke skiparadis på Sunnmøre eller i Hurrungane, men nå - ødelagt. Hvem andre enn en skikjører med kneskade kan være så ondskapsfull?!? Måtte han få tilbringe etterlivet i Røldal med røket korsbånd!
Blogged with the Flock Browser

1 kommentar:

Hans Petter Overvoll sa...

Amen halleluja! Plusset er 5. januar opnar for pudderhelg på Stranda på nyåret, med retur utan trafikk måndagen...dersom det er snø...