17 juli 2010

Rekkehusfrue

Så har vi altså flytta inn på Toppen, i et for å sitere Marianne "plagsomt idyllisk" rekkehus. Selvfølgelig står alt på hodet nå, vi mangler bokhyller her, skuffer der, noen møbler litt her og der og en vegg.

Men vi har sol hele dagen, passende nok når adressen er Solvegen. Klokka seks skinner sola på norvdveggen, og vi kan drikke kaffe, fra Bodum-presskannekopp som jeg fikk av Jokke, på terrassen. Klokka ni forsvinner sola over taket, men dukker da like blid opp igjen på sørsida sånn at vi kan spise formiddagsmat i sola på forsida. Ikke at vi har gjort det enda, men vi kan altså, om vi skulle ha lyst til det.

Det som ikke er så stilig er at vi ikke veit noe som helst om å eie et rekkehus, langt mindre om å eie noe som helst som vokser, type plen, hekk eller blomsterbed, så vi håper vi klarer å få med oss det grunnleggende før vi forslummer hele området.

I skogen er det fantastiske forhold for joggeturer på tung og teknisk sti, og sykkeltur byr mange velt og enda flere myggstikk, og det er mange vekstpunkter for en litt småskvetten terrengrytter. Landeveisnettet særlig nord for Lillestrøm er superdupert, i morra skal jeg ut å teste det sammen med Frøy, avdeling nord.

Det eneste vi venter på nå er at Get skal klare å gi oss nett samtidig med fjernsyn, det har nemlig vist seg å være særdeles vanskelig. Heldigvis fant Jokke en liten duppeditt i kjelleren som kunne brukes til å stappe to antenner inn i kontakta, sånn at han kan sitte og se på tysk film mens jeg knotter dette. Så flott at han hadde tatt vare på den lille dingsen! Takk, Jokke!

1 kommentar:

FONTY sa...

your blog looks nice!



˙noʎ ʞuɐɥʇ ˙ǝʇısqǝʍ ʎɯ ʇısıʌ ǝsɐǝןd