13 desember 2010

Venabu

Som den observante leser sikkert har fått med seg, så utnytter Jokke og jeg FFIs hytteutleie så ofte vi bare kan, og i helga var vi på den nye hytta deres på Venabygdsfjellet. Etter en del feilkjøring og roting fant vi omsider hytta. Og for en luksus! Ikke nok med at det var boblebad og badstu der, det var fordundremeg varmt da vi kom, for i resepsjonen på FFI hadde de ringt til varmekablene i stua og skrudd dem på. Den teknologien dere. Litt seinere på kvelden kjørte vi opp til selve Venabygdsfjellet for å handle, og da kjente jeg igjen stedet der Pappa og jeg var på

Men det var skralt med snø, altså. I et anfall av rasjonaliseringsvilje/ståkeuvilje hadde vi bare tatt med joggemeier, og det ville jo vært fint om det var snø. Men det var det ikke. Eller altså, LITT snø var det, men ikke noe man vil utsette helt fine joggemeier for:
Fant ei hytte i passende størrelse for Mamma gjorde vi også:
Vi måtte jo ut i finværet, da, for fint var det. Men huttemeggrøss som det blåste, og vi hadde jo bare joggemeieutstyr, ikke noe hette, ikke vindvotter, i det hele tatt var vi på ingen måte rusta til en tur på snaufjellet, så det holdt med denne lille åsen, lett tilgjengelig fra hytta. Vi kledde på oss alt vi hadde, og da så vi ut som om vi hadde rømt fra en skiskytterkonkurranse:
Og det er jo fint på toppen, da...

Ingen kommentarer: